Ellen Wille Peruker

Ellen Wille

Hair Power och Hair Society

 

Ellen Wille är sedan länge kända för sitt stora utbud av olika modeller, frisyrer, storlekar och stommar. Och en stor variation bland färgerna! I sortimentet hittar du moderna frisyrer i kombination med klassiska frisyrer och hårnyanser. I Ellen Willes kollektioner ingår:

Ellen Wille - Hair Power

Från Hair Power levererar vi 40 olika perukmodeller – med 40 olika frisyrer. I en fantastisk färgbredd! Samtliga peruker är tillverkade i syntetfiber, med ett brett urval av frisyr, storlek och stommar. För bästa känsla & komfort.


Ellen Wille - Pure! Power

Pure! Power är Ellen Willes äkta hårs kollektion, med ett bra urval av långa och korta modeller – som ger bäraren det där lilla extra. Våra Pure! Power modeller hittar du tillsammans med våra andra perukkollektioner, i vår perukkatalog.
 Ellen Wille – Hair Society 

Ellen Willes toppkollektion – Hair Society. Samtliga modeller är handknutna med fantastisk passform. Från Hair Society levererar vi 11 olika modeller och frisyrer. I en bra färgbredd.
 

Har du frågor om Ellen Wille och vårt övriga peruksortiment, ring oss – vi finns bara ett telefonsamtal bort: 020 - 36 87 00.

Kataloger:

Vill du beställa någon av våra produktkataloger?
Bläddra gärna i våra produktkataloger eller ring 020-36 87 00.
Du hittar även samtliga peruker i vår perukkatalog, här kan du läsa katalogen online.