Integritetspolicy & Cookies

Aderans Sweden AB, org. nr. 556215-0747, är personuppgiftsansvarig och behandlar dina personuppgifter i olika sammanhang. Vi värnar om din integritet och vill därför ge information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Längre ner följer även information om hur det fungerar med cookies på denna webbplats.

Våra kontaktuppgifter är:
Telefon: 040-36 87 00
E-post: marknad@aderans.se


Personuppgiftbehandlingar


Kontaktpersoner hos kunder, leverantörer och tredje part

Vi behandlar dina uppgifter för att ta kontakt och korrespondera med dig i egenskap av att vara en kontaktperson på ett bolag. Den rättsliga grunden för behandlingen är vårt berättigade intresse som består av att skapa effektiva samarbeten i affärssammanhang. De kategorier av uppgifter som frekvent behandlas är namn, adress, telefonnummer och e-post.

Vi sparar dina uppgifter under aktuellt affärsförhållande. Ett aktuellt affärsförhållande förutsätter att det har funnits en aktiv korrespondens mellan parterna eller en aktuell transaktion, såsom exempelvis betalning, inom ett år från senaste aktivitet.

Vi tillhandahåller dina uppgifter till IT-leverantörer.


Jobba hos oss

Vi behandlar ditt namn, adress, bild, CV och personligt brev för att genomföra en rekryteringsprocess på bästa sätt. Den rättsliga grunden för behandlingen är vårt berättigade intresse av att genomföra processen på ett så smidigt och bra sätt som möjligt.

Vi behandlar aldrig dina personuppgifter under en längre tid än vad som är tillåtet enligt tillämplig lag, förordning, praxis eller myndighetsbeslut. Personuppgifter som vi behandlar om dig bevaras i normalfallet så länge som det är nödvändigt för den aktuella rekryteringsprocessen. Om processen avslutas och du inte blir erbjuden tjänsten, raderar vi antingen dina uppgifter eller ber om ditt samtycke för att få fortsätta bevara dina personuppgifter för framtida rekryteringsprocesser. Uppgifter kan också komma att sparas under en längre tidsperiod för det fall du tagits ut till arbetsintervju eller erbjuds tjänsten för att uppfylla våra skyldigheter enligt diskrimineringslagen (2008:567).

Vi lämnar ut dina personuppgifter till IT-leverantörer.


E-post

Vi behandlar ditt namn och dina kontaktuppgifter vid kontakt med oss. Om ärendet har inkommit i samband med att du representerar ett bolag behandlas namn och kontaktuppgifter till kontaktpersonen. I meddelanden kan det förekomma andra typer av personuppgifter som du har valt att fylla i. Vi kommer att informera denna person separat efter en intresseavvägning där den enskildas intresse av att blir informerad vägs emot vårt intresse av att behandla personuppgiften.

Om e-post skickas inom ramen för ett avtalsförhållande är den rättsliga grunden fullgörande av avtal. Du måste inte lämna dina personuppgifter till oss. Om du inte lämnar dem kan konsekvensen bli att vi inte kan fullgöra avtalet med dig.
I andra fall behandlas vanligen personuppgifter i e-post med anledning av vårt berättigade intresse som består av att kunna hantera förfrågningar och vår verksamhet på ett affärsmässigt sätt.

Vi sparar dina personuppgifter under den tid det är nödvändigt för att fullgöra det ärende som vi korresponderar kring.

Vi lämnar ut dina uppgifter till IT-leverantörer.


Dina rättigheter

Om behandlingen är baserad på ditt samtycke har du rätt att när som helst återkalla samtycket. En sådan återkallelse påverkar inte lagligheten av behandlingen på grundval av samtycket innan detta återkallades. I enlighet med dataskyddslagstiftning har du rätt att begära tillgång till information om vilka av dina personuppgifter som behandlas och begära rättelse av dina personuppgifter. Du har även rätt att invända mot och begära begränsning av behandling som rör dina personuppgifter samt rätt att begära radering av dina personuppgifter. Du har under vissa förutsättningar även rätt att få ut de personuppgifter som rör dig i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format samt överföra dessa uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig (dataportabilitet).

För att utöva dina rättigheter kan du kontakta oss via telefon 040-36 87 00 eller e-post marknad@aderans.se. Om du inte är nöjd med vår service har du även rätt att inge klagomål till Datainspektionen eller annan behörig tillsynsmyndighet i enlighet med dataskyddsförordningen.


Om cookies

Denna webbplats innehåller cookies. En cookie är en textfil som sparas på datorn när man besöker en webbplats. Textfilen används bl.a. för att underlätta besökarens användning av webbplatsen.

Det finns två typer av cookies:
Den ena typen, permanent cookie, sparar en fil under en längre tid på besökarens dator. Permanenta cookies används här för att följa besökares navigering på webbplatsen och för att samla in statistik.
Den andra typen av cookies, s.k. sessionscookies, lagras temporärt under besöket på webbplatsen. Sådana cookies används under varje besökares användarsession till gränssnitts- och navigeringsfunktioner på hemsidan och försvinner när utloggning sker eller webbläsaren stängs.

Du behöver tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda denna webbplats på det sätt vi avsett. De flesta webbläsare är inställda på att acceptera cookies. Du kan ställa in webbläsaren så att den meddelar när den tar emot en cookie och själv avgöra om du ska ta emot den eller inte.
Allmän information om cookies och lagen om elektronisk kommunikation finns på Post och telestyrelsens webbplats, http://www.pts.se/.

Toupéma Belgal på Instagram

image: #clipinextensions 👆
Ger ett tunt hår mer volym!🤩 #toupemabelgal #hairlove #hairextensions #summerhair #wehavehairpeoplelove💞
image: Ny vecka nytt hår! 🤩 Vackra @sigridbernson med #shehairextensions 💥💥
#toupemabelgal #welovehair #wehavehairpeoplelove #hairlove #hairextensions #summerhair 
Repost @sigridbernson 💕
・・・
Älskar mitt svall!! 😻 Haha asså håret. Längre igen och jag känner mig mer som mig själv. Tack @tildaalundberg och @bobbysharstudio för att ni alltid gör mitt hår så snyggt! Och för er som funderar på att göra extensions så kör vi alltid med märket @toupemabelgal... BTW om ni känner nån grym frisör eller är det själva så söker @bobbyoduncu nu en till kollega till sitt team. Hör av er till honom för mer information. Puss hej ☀️
image: Äntligen fredag!💫
Vi njuter av härliga sommardagar OCH vackert hår! 😉

#toupemabelgal #welovehair #wehavehairpeoplelove #summerhair #longhair #hairextensions #hairlove
image: Vi njuter av solens strålar, men glöm inte att ta hand om ditt hår under sommaren.☀️ En vårdande hårinpackning kan göra under!!💁‍♀️💫 #toupemabelgal #haircare #hairlove #summerhair #welovehair
image: Beauty inside and out! 💛💛💛💛 #Repost @ebonyanderberg ・・・
Never let go of your inner fire. Glow is life 💥
Photo: @amirkuckovic @uniquemodelsdenmark 
Hair: @toupemabelgal 
#hairinspo #summerhair #toupemabelgal #welovehair #wehavehairpeoplelove
image: Bara såååå snyggt sommar hår! 💛💛💛 Repost @tildaalundberg
 @jasminegustafsson! 😍 
Ny färg och nytt hår med @toupemabelgal  #hairinspo #summerhair #welovehair #toupemabelgal #wehavehairpeoplelove
image: All you need this summer weekend is Balmain Hair Couture!!💛💛💛 Repost @balmainhaircouture ・・・
SUMMER 2018 
Care & Styling products for the ultimate summer, whether traveling or enjoying weekends at the beach!
@toupemabelgal 
#balmainhaircouture #balmainhair #toupemabelgal #summerhair #wehavehairpeoplelove
image: Magic by Camilla!💗💗💗Repost @camillahair
・・・
Using wig from SENTOO collection at seminar with @toupemabelgal and @memyselfiprivata 💕
Hair and make up by me @camillahair using @toupemabelgal  #welovehair #wig #rainbowhair #babyhairs #alopecia #boldisbeautifultoo #hairinspo #wehavehairpeoplelove
image: Ahhh vi bara älskar allt man kan göra med hår! 💗💗💗Repost @corneliamunge ・・・
Hårförlängningarnas tid är u. Jag älskar det snabba resultatet man får när man jobbar med extensions🙌🏻 Keratinvax är min favorit då det är mest hållbart & ser mest naturligt ut enligt mig😍 @toupemabelgal  #toupemabelgal #corneliamunge  #hairinspo #summerhair #wehavehairpeoplelove
video: #Repost @balmainhaircouture ・・・
BACKSTAGE - #BALMAINSS19 MEN’S COLLECTION AND WOMEN’S EPISODE COLLECTION

@balmain 
@olivier_rousteing
@balmainhaircouture 
@nabilharlow 
#balmain 
#balmainhaircouture #springsummer2019 @toupemabelgal #toupemabelgal #wehavehairpeoplelove