Om Oss

Om oss

Toupéma Belgal - en del av Aderans Sweden AB

Toupéma Belgal är en del av Aderans Sweden AB. Aderans Sweden AB (fd. Carl M Lundh AB) är ett anrikt företag med lång erfarenhet inom peruk- och löshårsbranschen. Tidigare var Aderans Sweden AB privatägt, men införlivades i januari 2005 i Aderans-gruppen, ett världsledande företag inom hårersättningsbranschen.

Aderans Sweden AB består av:

Carl M Lundh – specialistsalonger med peruker, turbaner och tillbehör – för personer som drabbats av håravfall genom t ex medicinsk behandling eller alopeci. Besök gärna carlmlundh.se för mer information om våra peruker och tunnhårighetslösningar.

Aderans/C.M.L Haircenter – specialistsalonger med olika tunnhårighetslösningar (hårersättningar och hårprodukter) för personer som drabbats av ärftligt eller medicinskt håravfall/tunnhårighet. Besök gärna aderanshaircenter.se för mer information om våra hårersättningar och Aderans produkter.

Toupéma Belgal – hårgrossist för frisörer, med verksamhet i Sverige, samt säljorganisation och butik i Norge och Danmark (Carl M Lundh). För mer information besök toupemabelgal.se

Lite mer om Toupéma Belgal:

Toupéma Belgal – hårgrossist för frisörer, med egen säljorganisation i Sverige samt i Norge och Danmark. Toupéma Belgal levererar rikstäckande till återförsäljare och frisörer samt exporterar även till återförsäljare i Finland och de baltiska staterna. I Danmark och Norge heter verksamheten Carl M Lundh.

Toupéma Belgals produktområden omfattar allt inom hår: extensions, löshår, hårdelar, peruker, hårersättning, frisörprodukter, accessoarer, hårsmycken, skötselprodukter, tilllbehör och en mängd kurser/utbildningar.

I samarbete med tillverkarna producerar Toupéma Belgal även försäljningsmaterial för marknadsföring samt utbildar specialister och återförsäljare i produktkännedom, klippning, omformning, måttjustering, måttagning etc.

Kontor, orderavdelning och lager finns i Malmö. När dig som frisör - hittar du även vårt bra gäng av fältsäljare!

___________________

Ända sedan Carl M Lundh öppnade sitt perukmakeri i Stockholm vid sekelskiftet – har vi visat en ära i att kombinera långsiktighet och yrkestradition med viljan att ständigt utvecklas.

Det är en av anledningarna till att vi idag är det marknadsledande fullserviceföretaget inom hårersättningar och peruker. En annan och betydligt viktigare anledning, är att vi alltid sätter kundens behov i centrum.

Varmt välkommen till Aderans Sweden AB!