Övriga märken

Våra andra perukvarumärken

Logo Amore 150

Amore – en klassisk kollektion med stilsäkra peruker som passar de flesta åldrar, smaker och stilar. Här hittar du också en fantastisk färgskala, bland annat de populära rotfärgerna.

Noriko – Naturally Alternative Hair Collection. Designern Noriko Suzuki har under nästan 20 år designat peruker för alla personliga stilar och smaker. Perukerna är kända för sina träffsäkra färgkombinationer och komfort. Noriko ingår sedan 1989 i Aderans Co., Ltd., vårt moderbolag med huvudkontor i Tokyo, Japan. 

Logo Private Issue 150

Peruker av märket Private Issues är av hårfibret cyberhair - vilket är ett patenterat fiber med äkta hårs känsla och struktur. Detta fiber är även högvärmetåligt, till skillnad från ordinarie syntetfiber. Cyberhair bibehåller frisyr och färg, tvätt efter tvätt och är helt enkelt - bara enkelt.
För att bli återförsäljare av peruker i Cyberhair måste du ha genomgått en Cyberhair-utbildning, för att bl.a lära dig klipptekniken - som skiljer sig från tekniken med vanligt fiber eller äkta hår.
Info om utbildning, kursdatum etc. ring 020 - 36 87 00 eller se vårt Kursprogram.

Herrperuker - Förutom vårt breda sortiment av damperuker – erbjuder vi även ett bra sortiment av herrperuker, både standard och måttbeställd.

Våra varumärken: OnRite, Toupéma Belgal, Arcos och Cyberhair®

 

Utbildning & mer information:

Vill du börja arbeta med peruker? Se vårt kursprogram för kursdatum. 

Vill du ha tips & idéer i ditt arbete med peruker - kontakta oss så hjälper vi dig! Vi finns bara ett telefonsamtal bort!

 

Kataloger:

Vill du beställa någon av våra produktkataloger? Beställ via hemsidan eller ring 020-36 87 00.

Bläddra gärna i vår perukkatalog online