Hårersättningar

Tunnhårig kund?

Erbjud alla dina kunder en möjlighet till mer hår!

Vill du utveckla dig själv och din salong och ge din kund en möjlighet att få mer hår? Med dagens moderna lösningar och metoder är alternativt hår ett självklart steg till att erbjuda kunder en ny frisyr.

För tunnhårighet eller fläckvis håravfall är hårersättning en bra lösning. Hårersättningar används när håravfallet bara sker på en del av hjässan och fungerar som ett komplement till det egna håret. Rätt behandlad och anpassad blir hårersättningen en naturlig del av håret och utseendet.

Hårersättningar finns att få i äkta hår, cyberhair och syntetfiber, för att vi på bästa möjliga sätt ska kunna tillgodose kunders önskemål och behov. Samtliga av dessa hårtyper har sina egna unika egenskaper, detta för att kunna matcha olika förutsättningar och livsstilar: aktiv, sportig, behov av permanent eller tillfällig lösning etc.

För att säkerställa att vi alltid håller högsta kvalitet samarbetar vi enbart med ledande tillverkare av hårersättningar. Dessa är Cyberhair, OnRite, Gemtress och Ellen Wille.

Vill du börja jobba med hårersättningar? Se vårt Kursprogram.

Har du frågor och funderingar om hur det är att jobba med alternativt hår? Kontakta oss på 020-36 87 00.