Racoon International Hair Extensions

Racoon International

För avancerade och kreativa hair extensions

 

Racoon International grundades 1995. Företaget levererar högkvalitativa hair extensions i äkta hår till salonger och stylister. Racoon har hög kunskap och service, vad det gäller deras portfölj av produkter, system, design, utveckling och utbildning. Allt i ett helt enkelt! 
 

Racoons hårförlängningssystem

Racoons hårförlängningssystem med limpistol – när du vill skapa avancerade och kreativa hårförlängningar. Detta är en metod som ger dig total flexibilitet. Hårförlängningen fästs med silikonbaserat lim i det egna håret, utan att det tar skada. En hårförlängning med denna typ av limfästen ger ett exakt resultat, eftersom man själv mixar hårmängd, hårfärg och hårlängd i en och samma slinga. 

Till Racoons hårförlängningssystem går det bra att använda vilket äkta hår du vill: hår på bunt eller hår på träns. 

Utbildning & mer information:

Vill du börja arbeta med Racoons hårförlängningssystem med limpistol? Se vårt kursprogram för kursdatum. Limpistol köper du tillsammans med vår utbildning i Racoons hårförlängningssystem. Kursen är obligatorisk för att bli återförsäljare av Racoons produkter.

Behöver du löshår? Eller tips & idéer vad du mer kan göra med hair extensions och hårdelar - kontakta oss på 020-36 87 00 så hjälper vi dig! Vi finns bara ett telefonsamtal bort!

Kataloger:

Vill du beställa någon av våra produktkataloger?
Bläddra gärna i våra produktkataloger eller ring 020-36 87 00.